Cautare

1066 de rezultate pentru "clasament divizia d olt" (6.33 secunde)
Si mi-l si inchipuiam pe acest imaginar intocmind, pe criteriii numai de el stiute, un clasament asemanator. ... Cinci din zece pentru Romania au fost fotbalisti, de la Mirel Radoi, ultimul pe lista la Cristi Chivu, laureatul acestui clasament.
Cred ca printre evenimentele remarcate de lumea fotbalistica in week-end-ul trecut au fost si victoriile oltenilor din Liga I, foarte importante, avand in vedere situatiile din clasament ale celor doua echipe, Universitatea si Pandurii.
Universitatea Cambridge a urcat pe locul al doilea in noul clasament mondial al universitatilor. ... Massachusetts Institute of Technology isi pastreaza primul loc in clasament.
Chindia Targoviste a bifat prima victorie a sezonului si a ajuns la sase puncte in clasament. De cealalta parte, Rapid a ajuns la 24 de puncte si este pe locul doi in clasament, in spatele celor de la Farul.
Intr-un clasament al celor mai buni soferi din Europa, romanii au despre ei ca soferi o parere buna:
Cu 2.979 de angajati, societatea este cea mai mare companie de distributie si furnizare a energiei electrice din sudul tarii, avand ca arie de distributie judetele Arges, Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti, Teleorman si Valcea si furnizeaza energie pentru 1,37 milioane de consumatori.
Ford si-a prezentat potentialilor clienti din Olt cele doua martisoare intrate recent pe piata auto din tara: ... Fiesta, noul model din clasa mica, este conceput si creat de divizia europeana de dezvoltare a constructorului Ford si beneficiaza de stilul de design kinetic, continuand traditia inceputa in 1976.
Si pe ringul bursier investitorii se uita cu jind catre evolutiile firmelor oltenesti în acest an la Bursa, într-un clasament neoficial al cresterilor bursiere zona Olteniei având mai multe reprezentante în primele zece locuri.
Cel mai bun rezultat al oltenilor a fost realizat de o firma doljeana, care a reusit sa ajunga pe locul 19 într-un clasament national al întreprinderilor mari. 2007 a fost un an în care sectorul economic a avut o evolutie pozitiva, cunoscând cresteri atât pe segmentul salariati, cât si în ceea ce priveste rentabilitatea si profitul.
Intr-un clasament realizat de cotidianul gandul.info, ne aflam pe penultimul loc la nivel national.
Intr-un clasament realizat de cotidianul gandul.info, ne aflam pe penultimul loc la nivel national.
Speram sa luam cat mai multe puncte ca sa ramanem acolo, sus, in clasament.
Liderii Opozitiei din judetul Olt au pregatit marti o surpriza de proportii reprezentantilor Uniunii Nationale PSD+PUR. ... Majoritatea celor care s-au aflat intamplator in preajma sediului Prefecturii Olt au zambit la vederea celor trei tepe, altii au aplaudat...
Sunt doua loturi, unul de la kilometrul 132 la 185, de la limita judetului Dolj cu Olt pana la limita judetului Olt cu Teleorman.
Oficialii formatiei FC Olt Slatina au inceput sa intareasca linia mediana, ieri fiind cooptat in lotul lui Dan Oprescu si mijlocasul dreapta Iosif Melcea, de la Muresul Deva, formatie pentru care a marcat de trei ori in turul campionatului.
DAN D. ... Muntenii din caruta O alta intamplare stranie s-a petrecut pe malul raului Olt, in zona municipiului Dragasani, prin mai 1935. ... - Impreuna cu varul meu (eram amandoi flacaiandri de 16-17 ani), coboram spre Olt.
Doar doua cereri din totalul de 17 depuse la Prefectura Olt pentru despagubiri din partea statului fata de expropriatii din Cadrilater si Basarabia au fost aprobate de comisia judeteana. ... 290, dupa care au analizat stadiul solutionarii celor 17 dosare depuse in baza celor doua acte normative in judetul Olt.
Prima incercare a Consiliului Judetean Olt de a mari drepturile salariale ale functionarilor publici si ale personalului contractual din institutie, concretizata intr-o hotarare aprobata de consilieri in luna octombrie si care prevedea acordarea indemnizatiei de dispozitiv de 25% din salariul de baza, s-a lovit de refuzul prefecturii, care a returnat hotararea consiliului spre revocare ca fiind nelegala.
Prefectul a propus ca Primaria Slatina si Consiliul Judetean Olt sa intocmeasca fiecare o nota cu probleme pentru a fi inaintate CEZ Romania.
Conducerea organizatiei PD Giurgiu a fost inlocuita si urmeaza filialele Arges, Olt si Botosani.
google-analytics.com